MorgenWonen - woningen

Overbetuwe - Zetten
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In op zuid in Zetten gaan er in maart 11 koopwoningen in verkoop. Je kan je al inschrijven voor een woning in februari!

Deze 11 woningen worden gerealiseerd als "MorgenWonen" woningen.

Het belangrijkste voordeel van deze woningen is de spectaculaire verkorting in de bouwtijd, dus je hoeft na het tekenen van de koopovereenkomst niet lang meer te wachten tot de oplevering van jouw woning. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar opgeleverd. Hiermee heeft u minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd, minder overlast voor de omgeving en eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

De MorgenWonen woningen worden ten eerste woonklaar opgeleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de keuken, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de vloerafwerking. Je kunt direct in de woning gaan wonen. Daarnaast wordt er ook een zonneterras aangelegd tegen de achtergevel. Je kunt dus ook direct in genieten van jouw tuin!

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder stikstof, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
MorgenWonen - woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden