De Pas Noord

Overbetuwe - Elst
Toekomstig aanbod

Over dit project

Ten Brinke heeft al enige tijd plannen om op de planlocatie De Pas Noord woningen met mogelijk bijzondere functies zoals wijk- en zorgvoorzieningen te realiseren. Op dinsdag 12 juli 2022 heeft het college van B&W de handtekening gezet onder de intentieovereenkomst met Ten Brinke. In deze overeenkomst staan afspraken om gezamenlijk de haalbaarheid van deze planontwikkeling verder te onderzoeken. Via deze website houden wij iedereen graag op de hoogte over de plannen voor de toekomstige woonwijk ‘De Pas Noord’.
MEEDENKEN
Deze ontwikkeling is niet alleen bedoeld voor de toekomstige bewoners. Omwonenden en andere geïnteresseerden worden daarom van harte uitgenodigd mee te denken met de ontwikkelingen. Wij horen graag uw ideeën, wensen en eventuele zorgen. Op dinsdagavond 15 november 2022 hebben wij afgetrapt met een startbijeenkomst. De informatie die bij de startbijeenkomst wordt opgehaald, nemen wij mee in de planontwikkeling.
PLANNING ONDER VOORBEHOUD
Stap 1: Meekijken en meedenken / participatieproces (Q4 2022 / Q1 2023)
Stap 2: Planontwikkeling / stedenbouwkundig plan en ontwerp
bestemmingsplan (Q4 2022 / Q1 2023)
Stap 3: Bestemmingsplan en omgevingsvergunning (Q2 / Q3 2023)
Stap 4: Start verkoop (prognose 2023)
Stap 5: Start bouw (prognose 2024)
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van het participatieproces van De Pas Noord? Op deze website worden de presentaties, verslagen en aanvullende documenten gedeeld.

Wilt u middels digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van het participatieproces en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan als belangstellende ga naar www.depasnoord.nl om u aan te melden

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pas Noord
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden