Hoge Wei

Overbetuwe - Oosterhout
Archief

€ 163.900,- tot € 559.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 177m2
Kaveloppervlak
118 - 643m2
Inhoud
449 - 804m3

Over dit project

Bouw in volle gang

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Wonen in Hoge Wei voelt heel intiem: de beschutting van de Waaldijk aan de ene kant en anderzijds de dorpskern van Oosterhout. Naast de bijzonder mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar je welkom bent. Een rijk verenigingsleven met diverse sport- en cultuurclubs, een basisschool, buurtsupermarkt, gemeenschapshuis, een kleine wijngaard en een gezellige brasserie.

Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld, allemaal gebouwd in een traditionele stijl.

Type woningen
Er komt een gevarieerde mix van twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen en hoek- en rijwoningen (zowel huur- als koopsegment). Het gevarieerde woningaanbod in Hoge Wei zal starters, doorstromers en senioren een prettig huis bieden waar het heerlijk thuiskomen is.

In Hoge Wei geniet je van Betuwewonen op z’n allermooist. De uiterwaarden, de enorme openheid van graslandschap, afgewisseld door landelijke bebouwing. Maar vanaf je eigen voordeur ben je óók binnen no time in de bruisende stad. In een uurtje rijd je naar Utrecht en binnen 15 minuten sta je al in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt voor je deur. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen Lent.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Wei
Woningen
2 van 4 beschikbaar
Prijs
€ 163.900,- tot € 559.900,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden