Terug naar Project

Vrijstaande woning - Ooievaar

Vrolijk vogelgezang in de heg, het geruis van de wind door de bomen, in de verte het geluid van spelende kinderen en verder niets. Het voelt als vakantie, maar je bent gewoon thuis! Maar dan wel op een unieke plek: je eigen riante vrijstaande woning op een bijzonder groot perceel. Een oase van ruimte om je heen, waar je iedere dag weer volop van geniet.
Bouwnummer 38 ligt prominent aan de Peperstraat en is de blikvanger en koppeling tussen de entree van Hoge Wei II en de bestaande wijken. Bouwnummer 37 vind je als je het buurtje binnenrijdt en sluit aan bij de bestaande bebouwing van de stijlvolle wijk Lage Wick. Beide vrijstaande woningen hebben een eigen uitstraling, waarbij bouwnummer 37 een rode gevel met donkere kleurnuances heeft en bouwnummer 38 een paarsbruine gevel met witte elementen in de voor- en zijgevel.

Vanuit je riante woonkamer aan de voorzijde en open keuken aan de achterkant kijk je rondom prachtig uit over je grote tuin. Bouwnummer 38 heeft een erker aan de voorzijde, wat het uitzicht en de lichtinval extra versterkt. Bouwnummer 37 heeft als extra openslaande tuindeuren naar de zeer riante zijtuin. De eerste verdieping heeft, naast de luxe en complete badkamer, 3 grote slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning kun je met recht een ‘master bedroom’ noemen. Bij bouwnummer 38 is een architectonisch detail toegevoegd: een dakkapel. Deze zorgt voor extra daglicht op de verdieping. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, hier kun je bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte creëren om fijn thuis te werken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
37 - 605 m2 166 m2 3 590 m3 Geleverd
38 - 620 m2 169 m2 4 637 m3 Geleverd