Rijzenburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Overbetuwe - Elst
Actueel aanbod

€ 349.500,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
89 - 169m2
Kaveloppervlak
114 - 1310m2
Inhoud
330 - 550m3

Over dit project

De oude Boerderij Rijzenburg wordt volledig gerestaureerd en getransformeerd tot woonappartementen. De royale omliggende tuin houdt het open karakter van de boerderij in stand en wordt volledig onderhouden door de vereniging van eigenaren.
Het groenplan geeft een goed beeld van de aanleg van de tuinen. Je tuin heeft een heerlijk terras met een groene afscheiding.

De meeste woningen zijn reeds verkocht en op dit moment vinden er nog diverse verkoopgesprekken plaats. Als een kandidaat niet tot aankoop overgaat, dan wijzen wij de woning, op basis van de toewijzingsprocedure, opnieuw toe aan een kandidaat die zich reeds heeft ingeschreven.

U kunt u nog inschrijven als reservekandidaat via de projectsite http://www.rijzenburg-elst.nl

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 026 445 2751.

Aan de zuidkant van het gebied komt een voetpad met een bruggetje naar de aangrenzende groenzone waar je heerlijk kunt wandelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijzenburg
Koopwoningen
21
Prijs
€ 349.500,- tot € 725.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden