Rijzenburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Overbetuwe - Elst
Actueel aanbod

€ 349.500,- tot € 349.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 100m2
Kaveloppervlak
114 - 515m2
Inhoud
320 - 465m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

De oude Boerderij Rijzenburg is grotendeels afgebroken en zal volledig nieuw gebouwd worden tot 8 woonappartementen.
Er komen 4 woningen in het Voorhuis en 4 in het achterhuis (De Deel). De deel is gekoppeld aan het Voorhuis en de prachtige details van het Voorhuis komen deels terug in de Deel. De constructie van de Deel wordt gevormd door prachtig eiken gebintwerk die ook zichtbaar zal blijven.
In de woningen in het Voorhuis vindt je de woonkamer en keuken op de begane grond en slaap je op de eerste verdieping. De vliering geeft veel bergruimte en mogelijkheden.
In de woningen in het Deel woon en slaap je op de begane grond, echter heeft de eerste verdieping nog een extra (slaap)kamer waardoor je kunt wonen zoals je wenst.
Je koopt een appartementsrecht zodat de bewoners in onderhoud etc. ontzorgt worden.

De royale omliggende tuin houdt het open karakter van de boerderij in stand en wordt volledig onderhouden door de vereniging van eigenaren.
Het groenplan geeft een goed beeld van de aanleg van de tuinen. Je tuin heeft een heerlijk terras met een groene afscheiding.

Je kunt je interesse kenbaar maken via de projectsite http://www.rijzenburg-elst.nl

Heb je al vragen? Bel ons gerust op 026 445 2751.

Aan de zuidkant van het gebied komt een voetpad met een bruggetje naar de aangrenzende groenzone waar je heerlijk kunt wandelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijzenburg
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Woningen
5 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 349.500,- tot € 349.500,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden