Tuyn van Limes

Overbetuwe - Herveld
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Heerlijk wonen in Herveld
In Herveld-Noord wordt de Tuyn van Limes ontwikkeld bestaande uit twee woonbuurten (zogenaamde woerden). Het nieuwbouwproject omvat 57 woningen in diverse woningcategorieën, omringd door groen en ruimte.
Heerlijk wonen in Herveld. Dat kan in de Tuyn van Limes!
Inmiddels is het nieuwe bestemmingsplan onherroepelijk. Op korte termijn zal worden gestart met de bouwrijpwerkzaamheden. Dit houdt onder andere in het verleggen van de watergang en het aanleggen van de bouwwegen, het riool, kabels en leidingen.

Het definitieve plan zal bestaan uit 9 huurwoningen (rijwoningen), 6 hoekwoningen, 15 tussenwoningen, 6 levensloopbestendige woningen, 20 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning.
De woningen worden gebouwd door MorgenWonen. Met deze aannemer worden de woningontwerpen op dit moment verfijnt, zodat de definitieve ontwerpen ook spoedig gereed zullen zijn en gepresenteerd kunnen worden.

Binnenkort zal de definitieve start verkoop- en verhuurdatum bekend worden gemaakt.

Door de diversiteit in het project, verdeeld over twee verschillende groene woonbuurten, is er voor iedere woningzoekende een passende oplossing.

De nieuwe woonbuurten worden ontwikkeld volgens het principe van “woerden” en hebben een duidelijke relatie met het landschap. De bebouwing heeft een dorpse uitstraling met baksteengevels en pannendaken.
Voor meer informatie zie Projectsite: www.tuynvanlimes.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuyn van Limes
Koopwoningen
48
Huurwoningen
9
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden