WIECK

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Overbetuwe - Valburg
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
120 - 750m2

Over dit project

WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter. Het eerste deelplan bestaat uit 34 prachtige woningen en 8 vrije kavels. Qua woningen is er veel variatie: van tussenwoningen, hoekwoningen en semi bungalows tot twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Voor ieder wat wils dus! Het project kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zie je veel karakteristieke Valburgse elementen terug. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: de molen Nieuw Leven, de kerktoren of het prachtige landschap.

Alle woningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, speeltuinen en brede bermen spelen een grote rol in deze wijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
WIECK
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden