WIECK

Overbetuwe - Valburg

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
120 - 750m2

Over dit project

HET PROJECT
WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter waar we binnenkort starten met een nieuwe fase. Deze nieuwe fase bestaat uit circa 40 woningen van de in totaal 70 woningen die in WIECK gerealiseerd gaan worden. Het nieuwbouwproject omvat diverse woningcategorieën en bouwkavels. Voor ieder wat wils.
Alle nieuwbouwwoningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in deze wijk.

Eind 2019 start de verkoop van de eerste ca 36 woningen en 5 bouwkavels. Op dit moment is er slechts nog beperkt informatie over deze woningen beschikbaar. Zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat, informeren wij hierover door middel van de nieuwsbrief.

VERWACHTE PLANNING
Oktober 2019: prijsindicaties woningen bekend
November- December 2019: meer informatie beschikbaar
Eind 2019: start verkoop
Schrijf je in en mis niks over dit project! www.wieck-valburg.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
WIECK
Koopwoningen
40
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden