Regenboog in Elst

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Overbetuwe - Elst
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 365.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 142m2
Kaveloppervlak
145 - 244m2
Inhoud
445 - 480m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Start verkoop 17 mei!!

16 stoere woningen met nét even wat meer ruimte
Ben je op zoek naar nét even wat meer woning voor je geld? In een gezellige woonbuurt met alle voorzieningen vlakbij? Dan moet je zeker kennis maken met project Regenboog in Elst. Middenin de moderne wijk Westeraam heb je straks de keuze uit 16 stoere nieuwbouwwoningen met drie volwaardige verdiepingen woonplezier.
Meld je snel aan als belangstellende en wij houden jou op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!
Vrijdag 17 mei is de start verkoop!

De 16 stoere huizen van nieuwbouwplan Regenboog komen aan de gelijknamige straat te staan. De mooi, genuanceerde gevelsteen, metselwerkaccenten in de gevel en de omkaderde voordeur met opvallend huisnummer geven de woning een tijdloos aantrekkelijke uitstraling.

Er zijn twee rijtjes met ieder 8 huizen, ze buigen mee met de kromming van de weg en dat zorgt ervoor dat de tuinen iets uitwaaieren. Je hebt de keuze uit 3 type huizen. Ga jij voor een tussenwoning van het type A of B of val je als een blok voor de iets diepere hoekwoning type C? Alle woningen kun je optioneel uitbouwen met 1,20 of 2,40 meter op de begane grond én de verdiepingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Regenboog in Elst
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 290.000,- tot € 365.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden