4Slag Elst

Overbetuwe
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 497.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 159m2
Kaveloppervlak
269 - 304m2
Inhoud
570 - 631m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Op 31 augustus gingen we in verkoop met de woningen in 4Slag. Heb je belangstelling voor een woning? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier die je kunt downloaden op de website.

www.4slag-elst.nl

ELST HEEFT KARAKTER

In Elst is geen dag hetzelfde. Het Gelderse dorp heeft namelijk veel te bieden. De rust en ruimte van het heerlijke Betuwse polderlandschap. Maar ook de levendigheid van een gezellig dorp. Elst is een ideale plek om te wonen als je op zoek bent naar rust en ruimte zonder de stad te hoeven missen.

Elst heeft een unieke ligging, tussen Arnhem en Nijmegen, met hun rijke aanbod aan winkels, uitgaansgelegenheden, theaters, bioscopen, musea en meer. Je bent er zo met de auto, de trein of op de fiets.

Elst heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 726. Maar veel interessanter is wat het dorp je vandaag te bieden heeft. En dat is heel wat. Een rijk verenigingsleven bijvoorbeeld, de befaamde paardenmarkt en een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen. Ook zijn er in Elst veel leuke winkels te vinden, gezellige horeca, een overdekt zwembad en tal van sportclubs.

Elst heeft prima busverbindingen, een eigen NS-station en een directe aansluiting op de snelwegen A15 en A325.

VERKOOPINFORMATIE / PARTIJEN

MAKELAAR
Willemsen Makelaars
026) 44 52 751
www.willemsen.nl
Nieuwbouwwinkel
Dorpstraat 10A – Elst


ONTWIKKELING EN BOUW
KondorWessels Projecten
0548 540 260
www.kwp.nlProjectwebsite: www.4slag-elst.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
4Slag Elst
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 399.000,- tot € 497.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden