Kastanjehof

Overbetuwe - Zetten
Archief

€ 225.000,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 196m2
Kaveloppervlak
80 - 141m2
Inhoud
313 - 504m3

Over dit project

In het hart van het dorp Zetten komt een nieuwe woonwijk tot bloei. Deze woonwijk is direct gelegen aan de Hoofdstraat. Aan deze straat wordt een voormalig garagebedrijf her ontwikkeld. In de directe omgeving bevinden zich vele voorzieningen, die de woonomgeving aantrekkelijk en gemoedelijk maken.

Zetten is een karakteristiek dorp in het rivieren- gebied binnen de gemeente Overbetuwe. Er is een openbare bibliotheek, een party centrum met bowlingbaan, een gezellig marktplein, een supermarkt en diverse winkels. Zetten ligt vlak langs de A50 en A15. Met de auto bent u binnen 20 minuten in het centrum van grotere steden zoals: Arnhem of Nijmegen.

De woningen in plan Kastanjehof zijn ontwikkeld om u een optimaal woongenot te bieden tegen een zeer gunstige prijs. Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen zoals het comfort, de juiste isolatie en lage energiekosten dankzij de energiezuinige technieken.

Wij attenderen u erop dat alle woningen voorzien zijn van het Woningborg Certificaat, dit betekent dat u verzekerd bent van de afbouw van de woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kastanjehof
Koopwoningen
16
Prijs
€ 225.000,- tot € 340.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden