Wonen in Vierslag

Overbetuwe
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 360.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 166m2

Over dit project

Vierslag, wonen op een eiland in Elst

Wonen op een eiland, wie droomt daar nou niet van? Vierslag is omgeven door water en biedt een prachtige entree via een van de 4 bruggen. Stel je eens voor: de kinderen spelen veilig voor de deur; winkels en scholen zijn slechts een brug verwijderd in het andere deel van Westeraam of in het centrum Elst. Fijn vooruitzicht?

Weids uitzicht, rustig en kindvriendelijk

Vierslag is de kroon op Westeraam in Elst. De buurt krijgt een ruime opzet met 4 woonclusters en groenstroken. Het uitzicht over de landerijen is weids en laat je al struinend over de lange lanen heerlijk wegdromen. Kinderen spelen hier veilig in de straten. Doordat Vierslag omgeven is door water, komt er alleen bestemmingsverkeer in dit buurtje. En dat zorgt voor rust en comfort. Dat voel je ook in de 96 eengezins- en 2 onder 1 kapwoningen. Welke woning past bij jou?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Vierslag
Koopwoningen
22
Prijs
€ 230.000,- tot € 360.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Overbetuwe.

Aanmelden